2 Temmuz 2011 Cumartesi

Mission Impossible 4 Trailer ve Tom Cruise Dosyası

Oh yeah baby!!! İşte beklediğim, özlediğim Görevimiz Tehlike. İlk 2 film muhteşemdi, 3. de biraz tekledi derken 4. bomba gibi geliyor. Ghost Protocol Trailer ' a bayıldım. Umarım hayal kırıklığı yaratmaz, zira beklentilerim oldukça yükseldi. Tom Cruise' a hayranım. Nerdeyse 50 yaşına geldi hala genç, dinamik ve çalışkan. Rock of Ages' ın çekimleri devam ediyor. Oblivion ve One Shot filmleri hazırlık aşamasında. Ne diyelim, daim olur inşallah :)

                      

Tom Cruise demişken en sevdiğim filmlerinden bir kaç kare koymadan olmaz şimdi.

Top Gun(1986) Gençken bile erkeksi hatları göze çarpıyor.

The Firm(1993) Genç, başarılı ve aşık iş adamı rolü çok yakışmıştı :)

Mission Impossible(1996) Zekice hazırlanmış bir kurgusu vardı. Serinin ilk ve en unutulmaz filmi.

Mission Impossible 2(2000) Kurgusu ilki kadar karmaşık değildi ama aksiyonun tavan yaptığı, görsel efektleriyle etkileyen bir yapımdı. Erkekde uzun saç sevmem ama  böyle dozunda olunca hayran olmamak elde değil :)

Minority Report(2002) Bana bilim kurguyu sevdiren filmlerden. Senaryo bayağı sarmıştı.

Collateral(2004) Onu farklı bir rolde görmek ilginçti. Bir kiralik katilin penceresinden hayata bakmak daha da ilginçti. Kır saçları ve gümüş gri takımıyla tarzında sınırları zorladığı ve çok beğendiğim bir filmdi.

Mission Impossible 3(2006) Aradan geçen uzun bir zamandan sonra diğer iki filme bakarak beklediğim gibi değildi açıkçası. Tek başına başarılı sayılabilecek ama serinin ruhunu yakalayamamış bir film oldu benim için.

Knight and Day(2010) Romantik komedinin aksiyonla harmanlanmış şekli diyebiliriz. Çok ciddiye almadan izlerseniz oldukça eğlenceli bir film.

Bu mutluluk tablosuna bayıldım.

Bu sert bakışlara da :)
                        

6 yorum:

  1. Tom Cruise Scientology tarafindan okadari elestiriliyorki almanyada, artik bir aktör oldugunu unutmusum nerdeyse : D
    En son baktigimda Collateral´di, ama Cruise diyince aklima sadece Mission Impossible geliyor zaten ; )

    YanıtlaSil
  2. @viva, Mission Impossible dan sonra en sevdiğim filmi Collateral zaten :)

    YanıtlaSil
  3. wow, the last picture is amazing. he's hot!
    X

    YanıtlaSil
  4. @Sassi, you r right dear :)

    YanıtlaSil
  5. eh amerikada en sevilen erkek. evet hep genç erkeksi vb. özel yaşamında çok tutucu ama amerikalılar zaten çok tutucudur o nedenle severler onu. sinema dışında hayatı sanki kötü gibi duruyor. yani ailevi olarak değil. okuyoz işte adam tarikatçı filan. ama bunlar etkileyiciliğini bozmuyor :)

    YanıtlaSil
  6. @deep, tuhaf bir adam gerçekten ama yanlış ya da doğru inandığı birşeyler var. Onu başarılı kılan da bu bence. Çok Amerikan dizisi seyrederim, edindiğim izlenim tutunacak birşeyler aradıkları yönünde. Bana öyle geliyor ki başarıyı uzun süre devam ettirebilen insanlar aile ya da inanç gibi kavramlara sarılanlar.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...