30 Ekim 2011 Pazar

Saç Rengi

Sarı renk saçlara hiç özenmedim, ne tenime ne de karakterime uygun değil. Ama bazı tonları var ki çok hoşuma gidiyor. Geçenlerde tv de denk geldim Fulya Özkalyoncu'ya. Saç rengi dikkatimi çekti. Doğal halinin bu kadar tatlı bir renk olduğunu sanmıyorum, ışığın etkisiyle böyle görünüyor.

Işık azalınca mat bir renk oldu. Yakışmış kadına ne diyim :)


7 yorum:

  1. isiga göre nasilda degismis rengi : )

    YanıtlaSil
  2. sarı sadece boyadan 15gün sonraya kadar hoş duruyor.. sonra saç sertleşiyor. bende nekadar sarı istesemde korkuyorum sertleşip güçsüzleşmesinden:( ama gerçekten çok hoş ben mat halinide sevdim valla:)

    YanıtlaSil
  3. ben sımsıyah sclı olmama ragmen hep bi boytma ıstegm oldu sarıya.Ama hc cesaret edemedm etmemeklede iyi edıyorum sanırımm:))

    YanıtlaSil
  4. ben de seviyorum sarı saçı ama yakışır mı bana bilemiyorum.yine de televizyondan bakıp renk filan beğenmemek lazım bence.çünkü 40 çeşit filtre,ışıklandırma vs oluyor,yanıltıcı oluyor.

    YanıtlaSil
  5. lisede pek heves ederdim hatta mezun olduktan sonra hemeeen sarışın oldum ama şimdi resmen nefret ediyorum bir daha yaptırırmıyım çok ilersi için belki ama sarışın insan görmekten o kadar sıkıldım ki!! Öğğkk geldi artık :)) Uzattım saçlarımı artık kendi renginde mutluyum, dip boya derdim yok, param cebimde, saçlarım sağlıklı duruyor, en ufak bakımda daha parlak oluyor. Boyatmayı düşünenler boyatmasın lütfen çekilir dert değil :))

    YanıtlaSil
  6. Sarı saç dogal olmadıgı sürece sevmiyorum. Mutlaka bir falso veriyor :)

    YanıtlaSil
  7. @viva, başka programlarda da rastladım, her seferinde farklı farklı duruyordu :)

    @Fashion design by CnS, sarı saçın hepsi yıpranmış oluyor, sağlıklı görünmüyorlar. Ama bazıları için başka renk düşünülemez :)

    @Butik Merve, heveslere kapılmamak lazım, acısı kötü çıkar :)

    @gülümse, eğer yakışır mı endişesi varsa yakışmaz tatlım :) Haklısın tv çok yanıltıcı oluyor.

    @Curcunam, her kadında var o istek. Ne güzel sen deneyip kafandan atmışsın. Ben de kakülü denemiştim bi zamanlar :)

    @Aslı, nadiren yakışan insanlar çıkıyor ama genelde hep bir yapaylık var.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...