4 Şubat 2012 Cumartesi

Geleneksel Tatil Yemekleri: Fincan Kek

Ne zamandır denemek istediğim bir pişirme şekliydi. Muradıma erdim, tadını da beğendim fakat fırında pişen kekin gevrekliğini ve kokusunu bulamadığımdan bir daha yapar mıyım bilmiyorum.
Gayet kolay ve kısa sürede pişiyor. Fırınınız falan bozulursa aklınızda bulunsun :)
Tarifi aldığım adresi vereceğim yine >>> Tık Tık


13 yorum:

  1. arada bende yapıyorum cnaım.. çok pratik oluyor evet ama dediği gibi fırındaki gibi değil

    YanıtlaSil
  2. bı an suffle sandım cok guzel gorunuyor:) cupcake olmus uzerı suslense dahada guzel olur afıyet olsn denıcem ben bunu:)

    YanıtlaSil
  3. yapabilirim ki ben bunu denersem.
    :)

    YanıtlaSil
  4. @pembe fiyonk, fırında daha güzel oluyor sanki :)

    @biricitconsungunlugu, üzerine çikolata sosu döktüm ben, süsleme bana yorucu geliyor :)

    YanıtlaSil
  5. @deep, yaparsın yaparsın, maharetlisin sen :)

    @Volante, çok temiz iş :)

    YanıtlaSil
  6. harika fikir gerçekten canım hemen tarife de bakalım...

    YanıtlaSil
  7. Linkimi verdiğin için teşekkürler.İlk fincanda keki evde eşim yapmıştı.Onun yaptığı, sonradan benim yaptığımdan daha güzel olmuştu.Kullanılan kakaonun kalitesi ve miktarı da önemli lezzetli olmasında.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. @Çiğdem, rica ederim asıl sen bu güzel tarifi paylaştığın için biz teşekkür ederiz. Kakao konusunda haklısın çok etkiliyor lezzeti. Ben nestle kullanıyorum, ülker kullanırdım eskiden ama çok beğenmiyorum onu.

    YanıtlaSil
  9. eneee daha önce görmüştüm ama hiç yapayım gözüyle bakmadığım unutup giden bir tarif denicem bende :)

    YanıtlaSil
  10. @Curcunam, hayatta bir kez de olsa denemek lazım :)

    YanıtlaSil
  11. Bol kakaolu yapmıştım ben de çokta sevmiştim :) Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  12. @Sevda S, sadesi kötü olur zannımca :) sağol canım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...