6 Şubat 2011 Pazar

Tatil Yemekleri Vol. 2

Soğanlarla kıymayı kavuruyoruz.

Patlıcanları dilimleyip tavada pişiriyoruz. (Ben çok az yağda yaptım. Aman kilo almayalım:) 

 İkisini birleştirip domates, kızarmış biber, soya sosu, kırmızıbiber, karabiber ilave ediyoruz.

 Ekmeği bandırıp yemek dururken başımıza iş çıkarıp 2 adet çeyrek yufkaya harcımızı bölüştürüyoruz :) Üzerine yumurta sürüp, çörek otu, susam ekeleyip fırına veriyoruz.
 

Üstü kızarınca ortasından yarıp fotoğraflıyoruz. (Bu son işlemi blogunuz yoksa yapmanıza gerek yok. Hatıra derseniz o ayrı :)


0 Yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...