11 Eylül 2012 Salı

Venice Film Festival 2012 - Red Carpet Vol.II


Lovi Poe
Zarafet timsali.. Elbisesine, ayakkabı ve çanta seçimiyle elbiseyi ön planda tutmasına bayıldım. Saçları toplasa da olurmuş ama kahretsin ona da bayıldım :)
Lovi Poe Clothes
 
Dekolte veriyorum diye varlıklarını gözümüze sokan ablalarına örnek olsun. Dekolte dediğin böyle zarif olur.
Lovi Poe - "Thy Womb" Photocall - 69th Venice Film Festival
 
Poz vermek konusunda da ders verebilir.
 
Tamam ya çok sevdim işte ♥
Lovi Poe Hair
 
 Alessandra Mastronardi
Elbise şık, kemer güzel bir detay. Bu elbiseye bu saç çok salkım saçak olmuş ama saçları tek başına çok şık ve doğal. Ayakkabı ve bileklikleri sade ve mat seçmeliydi.
 
 Olga Kurylenko
Elbisenin deri ve dantel gibi iki farklı materyali biraraya getirmesi başarılı. Saçların toplu olması güzel ama model çirkin geldi. Küpeler çok itici ve lüzumsuz olmuş.
 
Olga'nın bir diğer elbisesi. Saçları açıkken daha güzel bu bir gerçek. Tarzım olmasa da elbise şık. Ayakkabılar nude olarak da güzel ama beyaz olsa daha uyumlu olurdu.
 
Rachel Korine
Beyaz tenli ve balık etli bir kadına bu kıyafet ancak bir husumetiniz varsa giydirilir. Renk hiç yakışmamış, drapeler kilolarına kilo katmış.  O yağlı boyayı da niye dudağına sürmüş merak içindeyim.
 
Ashley Benson 
En son gördüğümde incecikti bu kız, ne ara kilo almış lohusa gibi duruyor. Göz makyajı da akmış ya da özensiz yapılmış. Hiç beğenmedim bu hallerini.
 
Selena Gomez
Renk tenine uygun, dekolte estetik görünüyor, saçlar güzel olmuş. Elbise aşağıya indikçe masa örtüsünü hatırlatsa da sınıfı geçer.
 
Diğer elbisesi yaşına uygun olmamış. Kumaşının ağırlığına işlemeler de eklenince iyice boğuyor insanı. Saçları yine hoş, makyajı güzel. Ayakkabısı ise ancak yazlık bir kıyafetin altına olur. 
 
Kasia Smutniak
Elbise çok şık çok zarif. Saçları ve makyajı yerinde. Toka kendi başına güzel olsa da elbiseyle aynı tarzda değil.
 
Vanessa Hudgens
 Etek kısmı güzel görünse de yukarı doğru salaş özensiz bir görüntüsü var elbisenin. Dekoltesi çirkin olmuş. Topuzu da yüzüne göre küçük kalmış.
 
 Laetitia Casta
Şeftali tonu çok tatlı ama siyah saçlı, koyu tenli bir kadında daha iyi dururdu. Kırmızı ruj çok göz yorucu. Ayakkabı tercihi ise tam bir fiyasko.
 
Bir diğer elbisesi ise yine tenine hiç gitmeyecek bir renkte. Zaten elbiseyi de beğenmedim, yatak örtüsü gibi duruyor kumaşı. Ruj da dudağından çıkmıyor heralde.
 

..Kisses..


2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...