18 Eylül 2012 Salı

En Büyük Show - Ivana Sert'in Siyah Kostümü

 
 Yetenek showlarını hiç sevmem, takip etmem de. Nitekim Show tv'nin Acun Ilıcalı'ya rakip olsun ama bütçemizi de sarsmasın niyetleriyle iç yapımlara yaptırdığı En Büyük Show'u da sevmedim, izlemedim.
 
Gel gör ki tanıtımlardaki şu görüntüye kayıtsız kalamadım. Ivana Sert'in pogramın ilk bölümünde de giydiği kelimeleri kifayetsiz bırakan kostüme hayran olmamak ne mümkün!
 
'Ivana bacak show' olarak da twitter dan takip ettiğimiz üzere Türkçesi 'iletişmekten' öteye geçemeyen Ivana'nın sunuculuk yapması gündeme oturdu. Ivana Sert stili ve her zaman özenli haliyle takdirimizi kazanmış bir moda ikonudur ancak dilimizi etkili ve güzel kullanan, akıcı ve akılcı konuşabilecek bir ton ünlü ünsüz insan varken reyting için bunu yapmaları zaten sıkıcı olan formatı daha kötü hale getirmiş.
 
Ama o nasıl stil sahibi bir kostümse açıp Ivana'yı izlettirdi. Üzerine mükemmel oturmuş korse etkili mayosu, aşağı doğru pelerini andıran ceketi, diz üstü çoraplarıyla beni benden almaya yetti.
 
Hele o yürürkenki görüntü yok mu? Nefis..
 
..Kisses..


4 yorum:

  1. bencede çok fantastik duruyodu, başka bir kadında fazla teşhirvari ve basit durabilirdi ama ivanada klaslaşıyor adeta ve bu kadın gerçekten iyi ve farklı giyinmeyi başarıyor.

    YanıtlaSil
  2. @cecilia, bu yüzden ikoncan olmayı sonuna kadar hak ediyor.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...